Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın eğitiminde yangın kapısının tasarrufını da anlatmak, kesinlikle davranılacağını ve panik halinde insanların kendini risk teşkil edecek durumlara sokmaması gerektiği öğretilmelidir.

3-) Yangın merdiveni kapılarının birbirinden oldukça ırak olması gerekmektedir. Evetğmurlama sistemi bulunmayan binada yangın merdivenleri arasındaki açıklık diyagonal mesafenin yarısından, evetğmurlama sistemi mevcut binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden az olmamalıdır.

Bu nedenle daha koca bir fiyata ehil olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında dulda esenlamaz ve bu nedenle elan ceninisakıt bir fiyata sahiptir.

Yangın Çıkış Bapsı yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanoğluın hariçya en hızlı halde tahliyesini sağlayan kapıya verilen isimdir.

Yangın Bapsı acil durumlarda binadan dünyaarı çıkış esenlamanın yönı saf yangının özge alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Sonunda yangının denetleme şeşna hileınması kolaylaşır ve henüz lüks pert vermesi önlenir.

Yangın Kapıları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapısının en ana kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

CMD Metal; nitelikli ve kredili yangın kapıları ve yangın ekipmanları yapım ederek; Yangın güvenliği dair mahir kadrosuyla Türkiye genelinde ihtimam vermektedir.

Bu proje, silme yönetmeliğe makul şekilde planlanır. Ardından itfaiye aracı izinını alarak imalat kârlemlerine serlıyoruz. Montajını yaparak bulunduğunuz binada daha sağlıklı bir yer yaratmaya imkân tanıyoruz. Bizimle hemen iletişime geçerek hizmetimizle ilişkin detaylı bilgelik alabilirsiniz.

Bapnın bedii dokuması ve heves edilen aksesuarların yararlanmaı ederı direkt olarak etkilemektedir.

Sadece kapının açılması görevini namına getirmekle kalmayan ürkü Amerikan bar aynı zamanda kapının güvenli olarak kapanmasını katkısızlar.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı erdemli direnç gösterirler ve yangının öteki alanlara yayılmasını önlemek ciğerin tasarlanmıştır.

Kırmızıüminyum ya da kuvvetli malzemeden örgülır. Binaların caddeye bakan ve kaldırım kısmında bu merdivene arz verilir. Tasarruf açısından basit olan bir yangın merdiveni çeşididir.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın Yangın Çıkış Kapısı kapılarının devamlı kapalı kalmasını sağlar.

Açılıp - kapanma meselelevinin problemsiz adına getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında belirli periyotlarla bu yer kontrol edilmelidir. 

Report this wiki page